top of page

Team overzicht

PassieSchool LoopbaanCentrum bestaat uit een team van ervaren loopbaancoaches, met ieder hun eigenheid en toch dezelfde visie: een negatief is er nooit. Valkuilen zien wij als talenten en krachten. Door die op de juiste manier in te zetten, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Wij geloven niet in een standaard traject dat voor iedereen past en bieden altijd een route op maat.

Veerle Schoetens  

Helder maken wat jou drijft in dit leven, wat jou energie geeft, wat jouw ziel blij maakt.
Doelen of dromen lijken vaak onhaalbaar, maar door te begrijpen wat je blokkeert, kun je dit overstijgen. We gebruiken de kennis waarin ik me al 2 decennia lang verdiept heb om eindelijk echt te kunnen gaan doen wat bij je past.

‘Wij mensen kunnen waanzinnig veel, we hebben het alleen (nog) niet geleerd’

Locaties: Oppuurs (Antwerpen), Zeebrugge (West-Vlaanderen) en online via video-call.

Foto Julie meer MB.jpeg

Als creatief, intuïtief therapeut en facilitator familieopstellingen is het mijn passie om jou weer te verbinden met je eigen kern. Vanuit verbinding met jezelf en je eigen potentieel kan je bewust het leven creëren waarvan jij droomt. 

Als je vanuit essentie je leven en je loopbaan gaat benaderen geeft dit jou voldoening. Wie je bent, wat je gelooft en wat je doet komt op één lijn.

Je droom voelen is niet genoeg, om er echt mee aan de slag te gaan moet je ook actie durven nemen

Julie de Kinderen 

Locaties: Zoersel, Essen, Leerdam (Nederland) en online via video-call.

Chris Beuckels   

Je dromen realiseren met je twee voeten op de grond. Dat begint bij het vinden van een duurzame balans tussen je verlangens en de realiteit van je leefwereld. Door meer inzicht en overzicht te vergaren in je denken, waarnemen en handelen, ontstaat er weer ruimte en veerkracht om jezelf verder te ontplooien in je huidige of andere job, onderneming en op persoonlijk vlak.

‘ Niet omdat de dingen moeilijk zijn durven wij niet,

maar omdat wij niet durven zijn de dingen moeilijk.’

- L.A. Annaeus Seneca

Locaties: Ekeren – Sint-Mariaburg (Antwerpen) en  online via video-call.

Chris Beuckels   

Locaties: Berchem (Antwerpen) en  online via video-call.

Ik nodig je uit om stil te staan bij wie je bent en wat er voor jou in je leven klopt (of niet meer klopt).

Gehoor geven aan wat er mag vanuit jouw kern, in plaats van wat er moet vanuit de verwachtingen van buitenaf.

Herontdek je kern, je potentieel, dat wat je het gevoel geeft écht te leven.

‘'I am realistic, I expect miracles’

- Wayne Dyer 

Justine Swolfs   

Foto Joke.jpg

Joke Raeymaeker 

Wanneer je duidelijk weet wie je bent en wat je te bieden hebt, dan kan je daar iets mee doen! Hoe geweldig is dat? Ik ben ervan overtuigd dat we samen van de wereld een zalige plek maken door wie we écht zijn ook écht te gaan neerzetten. Wat houdt jou nog tegen om de mooist denkbare bijdrage te leveren?

‘ Het cadeau dat jij bent, dat kan jij alleen uitdelen’

Locaties: Deurne (Antwerpen) en  online via video-call.

Klaartje Ascoop  

Als je van werk wil veranderen of anders wil omgaan met een probleem binnen je huidige job, creëer ik een setting waarin je pratend, experimenterend en zwijgend kan gaan luisteren naar je essentie. Hierbij gaat het niet om wat er aan jou zou moeten veranderen, maar juist om acceptatie: je verlangens, je emoties, je talenten... Juist wat je meebrengt is namelijk waardevol voor jouw evolutie. Indien je dat wenst, kan de coaching (deels) verlopen in interactie met paarden. Zij kijken naar je door een verfrissende bril, waardoor je zelf weer nieuwe mogelijkheden ziet.

’Don’t ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive.’

- Howard Thurman

Locaties: Hove (Antwerpen) en  online via video-call.

Foto Greet.jpg

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en werkomgeving, om jouw unieke skills en talenten in te kunnen zetten.

Ik coach je doorheen het proces op een open en motiverende manier. Je zelfvertrouwen groeit en je werktevredenheid zorgt voor hernieuwde energie. Zo krijg jij weer regie over je leven.

Wil je kennismaken met loopbaanopstellingen?

Dat kan. Als onderdeel van je loopbaanbegeleiding of als extra!

‘ The joy I find in my career is reflected in

my overall happiness!’

- Louise Hay

Greet Nauwelaerts 

Locaties: Herentals en online via video-call.

Foto Reinhilde - kleur.jpg

Binnen mijn gezin en in mijn job als leidinggevende in internationale engineering & productie-omgeving, heb ik in de voorbije 20 jaar ervaren hoe krachtig het is om alles te (be)leven en aan te pakken vanuit mijn eigen passie, kracht en talenten.
Kortom leven vanuit mijn eigen diepe kern, mijn vonk. 
Omdat dit voor mij zo belangrijk is en omdat ik in mijn coachings en begeleiding heb ervaren hoeveel meer je hierdoor bereikt en hoeveel meer je zelf tot bloei komt, wil ik graag met jou jouw vonk, jouw 'Spark', vinden en je toekomst vormgeven.

‘Always remember, you have within you the strength,

the patience and the passion to reach for the stars and change the world’

- Harriet Tubman

Reinhilde Mullenders 

Locaties: Elewijt (Zemst-Mechelen) en online via video-call.

DSCF7588_Fotor.jpg

“Ik hou van loopbaancoaching in de natuur. Op wandel in een bos of door een open landschap, kom je niet alleen fysiek maar ook mentaal in beweging. Er is letterlijk en figuurlijk meer ruimte.

Nieuwe perspectieven, vertragen en stilstaan, de natuur rond én in jezelf ontdekken, jezelf terugvinden.

Samen werken we naar een leven en een job met een gouden randje.”

Als je in beweging komt, ontstaat de weg vanzelf

Leen Forment 

Locaties: Kalmthout (Antwerpen), Kalmthoutse Heide en online via video-call.

IMG_20221110_133735_Fotor.jpg

Locatie: Onze-Lieve-Vrouw Waver (Antwerpen)

Ontdek de diepere bedoeling van je leven,... Leer te luisteren naar de symptomen die je hart en ziel je influisteren,... Als authenticiteits & Transformatiecoach ga ik samen met jouw op pad om te bekijken wat je nu werkelijk wilt in je loopbaan, niet de makkelijke weg te kiezen maar de weg die je werkelijk nodig hebt.

Mijn specialiteit is mensen terug te brengen bij hun authentieke kern, met tools als de Mayaanse Astrologie, de passiestest, …

Tevens transformeren we negatieve overtuigingen, trauma’s en blokkades zodat jij je “unieke Zielegeluk” kan gaan be-leven,…

‘Helemaal thuiskomen bij jezelf is het mooiste geschenk dat je jezelf ooit kan geven’

Cindy Hens 

bottom of page