top of page

Wat zeggen klanten over Justine Swolfs?

Vanaf de eerste seconde dat ik bij Justine binnenwandelde voelde het aan alsof ik thuis kwam. Onmiddellijk kwam er een bepaalde rust bij me binnen enkel en alleen al hoe Justine je ontvangt. Haar uitstraling van rust, sympathie, begrip en wijsheid stelde me dat ik de juiste keuze had gemaakt.

 

Als ik nu terug kijk op mijn afgelopen 5 sessies is het bijna onmogelijk te geloven hoeveel vordering ik heb gemaakt. Justine voelt perfect aan waar je mee worstelt, waar dit vandaan komt en hoe je zonder jarenlange therapie, je direct terug het gevoel van controle en trots krijgt. 

 

Na elke sessie voelde ik me volledig ontspannen en gesterkt. Justine bouwt haar sessies zeer natuurlijk op. Je hebt nooit het gevoel dat er een programma moet afgewerkt worden. De sessies zijn zeer spontaan waardoor je op een ongedwongen manier het gevoel krijgt dat je echt telt en dat sterkt je eigenwaarde enorm. Na 5 sessies kan ik stellen dat mijn persoonlijke ontwikkeling op gebied van eigenwaarde, zelfrespect, interne rust en emotionele controle enorm is. Je voelt de ontwikkeling tot in je kern. Justine doet dit door je op het juiste moment en met veel gevoel je het juiste puzzelstukje aan te reiken waardoor alles helder wordt.

 

Ik beveel Justine warm aan. Iedereen die verder wil ontwikkelen in het leven, of je nu met trauma’s kampt, onzekerheden, moeilijke relaties of je gewoon het maximum uit het leven wil halen, Justine is the place to be!

bottom of page