top of page
sfeerbeeld zee 3.jpg

PassieSchool LoopbaanCentrum

PassieSchool LoopbaanCentrum helpt je om je levens- en daarmee je werkidealen weer helder te krijgen. Om te durven kiezen voor je eigen pad. Door de essentie boven te halen, neem je dit automatisch ook mee in je werk.

Wij geloven niet in een standaard traject dat voor iedereen past. Daarom bepaal jij, samen met je PassieSchool LoopbaanCoach, waar je rond wil werken.

Aanbod PassieSchool LoopbaanCentrum

ONTDEK WAT JE WILT

Door samen op zoek te gaan naar jouw passie, jouw vuur, hetgeen waarvoor jij ’s morgens uit je bed springt, geven we jouw loopbaan vorm. We maken helder welke patronen en overtuigingen jou nu nog belemmeren, zodat je die kunt transformeren en er een wereld van nieuwe mogelijkheden voor je opengaat. Een wereld van blijvende verandering. 

VAN DROMEN NAAR DOEN

Als je al weet wie je bent, wat je talenten zijn en waar je vuur van aangaat, helpen we je dit doorvertalen naar je leven en je loopbaan. Met behulp van praktische en concrete tools zorgen we ervoor dat je daadwerkelijk die vertaalslag gaat maken. Zodat het niet bij grootse dromen en plannen blijft, maar dat je ze ook echt gaat realiseren.

IN JE KRACHT STAAN

Wanneer je huidige job of carrièrepad jouw vuur nog steeds aanwakkert, maar je het gevoel hebt dat er iets 'mist' of anders kan. Samen ontdekken we wat jou in de weg staat, zodat je weer vol energie en met plezier aan de slag kunt. 

WAT

Een loopbaanbegeleidingstraject bestaat uit vier of zeven uur individuele begeleiding door een PassieSchool LoopbaanCoach, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

WAAR

Je kiest zelf de coach die het beste bij jou past. Alle sessies vinden fysiek, of online, met dezelfde coach plaats. 

PRIJS

Je kunt gebruik maken van loopbaancheques van VDAB, waardoor je slechts 80 euro betaalt voor zeven uur individuele begeleiding.  

Team overzicht 

PassieSchool LoopbaanCentrum bestaat uit een team van ervaren loopbaancoaches, met ieder hun eigenheid en toch dezelfde visie: een negatief is er nooit. Valkuilen zien wij als talenten en krachten. Door die op de juiste manier in te zetten, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Wij geloven niet in een standaard traject dat voor iedereen past en bieden altijd een route op maat.

Sfeerbeeld zee 1.jpg

‘Valkuilen zijn talenten en krachten’

bottom of page