top of page
Schermafbeelding 2020-07-16 om 21.28.51.

Bezielster

IK KRIJG ENORM VEEL ENERGIE, VOEL EEN HEERLIJK VOLDOENING EN WORD ER HELEMAAL WARM VAN ALS IK JE VOLLEDIG IN CONTACT KAN LATEN KOMEN MET JE WERKELIJKE VERLANGENS (ook passies genoemd) - EN DIE SAMEN WERKELIJKHEID ZIEN WORDEN! 

Gedurende een groot deel van mijn leven heb ik me met hart en ziel verdiept in ‘voluit gelukkig zijn’, wat me gebracht heeft naar het proces om passies/dromen werkelijkheid te laten worden. 


Uit al dit onderzoek (en door toepassingen op mijn eigen leven) blijkt dat dit zo mogelijk is. Dit in tegenstelling tot wat we geleerd hebben! Ik nodig je uit om niet zomaar te geloven wat er gezegd wordt en werkelijk te gaan ervaren wat je kan waarmaken als je de aangereikte methoden volgt (meer info hierover onderaan). 


Het oprichten van  de PassieSchool was een logische stap: 
Wij zijn enorm creërende wezens, en we weten het niet – of - we weten niet hoe! Het is ons nooit vertelt of aangetoond. 
De wetenschap is echter aan ’t bijbenen en heeft zaken bewezen over de werking van ons brein en de universele wetten, die door velen ‘verondersteld werden’, maar niet algemeen aanvaard ‘omdat het niet bewezen is’. Nu kunnen we het niet meer negeren of afdoen als ‘zweverig’. 

We hebben het bewijs, zwart op wit over hoe wij mensen mateloos kunnen manifesteren en creëren. 


Het constant bijleren en verdiepen in de werking van ons brein, de universele wetten en onze energie is wat me dagdagelijks bezighoud en blij maakt! En dat deel ik met heel veel passie in de PassieSchool.

Even kaderen

Schermafbeelding 2020-07-16 om 21.36.44.

MIJN ZOEKTOCHT

Na een zoektocht – naar iets wat beter bij me pastte – ben ik in klinisch onderzoek terecht gekomen. Hier ging het me eigenlijk voor de wind. Ik maakte ‘carrière’, schopte het tot Associate Director Clinical Operations, terwijl ik het nooit zo bedacht had.


Tot een 10-tal jaren geleden mij het gevoel bekroop: 'Is dit het nu?'. Ik deed veel leuke dingen, maar bleef verder precies ter plaatse trappelen. Ik las interessante boeken, volgde veel interessante cursussen, ik voelde me groeien, maar het ging me zo traag...

De vraag ‘Wat wil je dan wel doen?’ kon ik niet beantwoorden. Wat kreeg ik het daar benauwd van! Tot ik het PassieTest-boek in handen kreeg.


Bij mijn eerste ‘PassieTest’, was mijn reactie: 'Amai, daar ben ik dan 20 jaar naar op zoek geweest!'

Mijn missie begon helder te worden, mijn echte passies kwamen tot leven!  En dat voelde als thuiskomen.

MIJN MISSIE EN VISIE

Mij missie is het grote POTENTIEEL, dat in ieder mens zit, naar boven halen en het laten groeien en bloeien. De mensen in de JETSTREAM van hun leven brengen.

Mijn visie:

In een eerste stap worden studenten helder over wat hun passies zijn, over wat hun drijft hier op aarde.

Wat wil je nu eigenlijk echt, vanuit je hart?


In de tweede stap worden studenten begeleid om die passies, hun droom werkelijkheid te laten worden.

Al sinds ik heel jong was, heb ik het gevoel dat er meer is dan mijn 5 zintuigen kunnen waarnemen.


Ik ben opgegroeid met het motto ‘volg je gevoel’, en dat heeft zo zijn voordelen. 

Ik ben licentiaat Lichamelijke Opvoeding gaan studeren omdat sporten ‘mijn ding was’ en omdat ik daar ‘gewoon goesting’ in had. Eigenlijk nooit met de bedoeling om les te gaan geven in het onderwijs. Die ‘goesting’ volgen heeft mij toch gebracht waar ik diende te zijn (al lijkt dat niet direct zo). Direct na mijn afstuderen (als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding) kwam er ‘toevallig’ een fulltime vrij in het dorp naast het mijne: Tja, als pas afgestudeerde was dat te makkelijk om nee tegen te zeggen!


De perfectie van die ervaring (ideale directeur, ideale leerlingen, ideale sportmogelijkheden...)  toonde mij heel helder dat dit het echt niet was voor mij.

Op een middag vroeg mijn mama aan mij, na 2 uur tennisles geven aan 17-jarigen ‘gemotiveerde’ meisjes op echte ‘gravel’ terreinen: ‘Veerle, heeft er misschien een traktor over je gereden?’. Ik was volledig leeg.


Het universum gaf me nog eens een heldere reminder: ‘Dit is ‘m niet voor mij!

Recent wetenschappelijk onderzoek (uit de laatste 10 jaar) toont aan dat dit perfect mogelijk is + HOE dat juist te doen. De gebruikte tools zijn gelinkt aan:

  1. De werking van ons brein

  2. De universele wetten (met o.a. de wet van aantrekking, de wet van associatie, ...)

  3. De kracht van intentie

  4. De kracht van visualisatie

  5. ...

Deze tools worden ook altijd afgestemd met ieders innerlijke werking als persoon, want iedereen is uniek.

Er is geen pasklare theorie die voor iedereen op dezelfde manier werkt. Een mooie nevenwerking van het hele proces is dat je je intuïtie veel duidelijker gaat ‘horen’ - en- dat je in je Authentieke Kracht gaat staan.


In de PassieSchool leer je ‘gewoon’ & ‘daadwerkelijk' je project, je droom, je wens in de wereld zetten. 


Ik zeg vaak ‘Cut the crap’ waarmee ik wil zeggen: ontdoe je van alle balast, van alle dingen waar je niet blij van wordt. Kiezen in functie van je passies zijn we niet gewoon, dus we gaan nieuwe gewoonten aanleren en belemmerende gewoonten naar de achtergrond verschuiven.


We gaan leren wat ‘geïnspireerde actie’ is, wat ‘vanzelf’ is, wat ‘vanuit verbinding’ is en hoe ‘magie’ in je leven te laten binnenkomen!

bottom of page