top of page

Wat zeggen klanten over Veerle  Mestdagh?

Het begon met het opstellen van een cv, maar er werden me enkele vragen gesteld die me deden nadenken. Ik kwam tot het inzicht dat ik hield van mijn job maar niet tevreden was over mijn werkgever. Ik werkte daar al 16 jaar en dit voelde als mijn thuishaven. Maar het was eerder een gewoonte. Ik was vastgeroest, bang voor verandering.
Hier stond ik perplex van. Zo confronterend, maar het klopte zo hard.
Veerle liet me inzien dat mijn keuze niet zo zwart/wit hoeft te zijn. Als ik echt wou, kon ik intern solliciteren en door in gesprek te gaan met mijn werkgever zou duidelijk worden of mijn toekomst daar lag of niet.
Ik moet haar ongelofelijk bedanken!! Ze heeft me laten inzien dat er mogelijkheden zijn en dat je zelf keuzes maakt. Uiteindelijk ben ik vertrokken met enorme steun van mijn collega’s. Aanbiedingen kwamen uit onverwachte hoeken. Ik ben op vandaag begonnen als zelfstandige en zelfs tijdens mijn opstart kon ik op Veerle rekenen voor ondersteuning. Ook dit is een rollercoaster.
Ik leer dagelijks bij en krijg veel voldoening en werkplezier uit wat ik op vandaag doe. Het hoeft niet altijd meer te zijn, “beter" is voor mij belangrijker.
Als kers op de taart werd ik gevraagd om nog 1 dag per week les te geven in luchtvaarttechniek.
Eerlijk gezegd geloofde ik niet in loopbaanbegeleiding.
Veerle volgt geen vast traject en past haar aanpak aan gericht op je verhaal.
Ze heeft een proces in gang gezet waar ik zelf de stappen moest zetten, maar had dit nooit gekund zonder haar.
Super Merci


Aircraft Engineer

bottom of page